Alla inlägg under januari 2011

Av I'ma whop yo ass - 31 januari 2011 17:50

skrivet: november 16, 2010


att typ gilla nån. som sagt. jag skulle just precis nu nöja mej med just det. att typ gilla nån. jag gillar ju inte en enda pojke för tillfället. asså gillagillar. tycka är söt räknas ej. gilla betyder att jag redan diskuterat med hon som gör mej komplett vem av våra bröder som kommer bonda bäst med honom på släktmiddagarna å vem som kommer fördöma honom direkt. oftast har hon som gör mej komplett också en kille hon gillar samtidigt åsså kan vi lite bråka om vems kille som kommer bli populärast bland släkten. att jag gillar en pojke betyder även att jag redan inrett vår gemensamma lägenhet, ni vet heltäckningsmatta i vardagsrummet, second hand-fyndad stor porslinsleopard i ena hörnet, stora krukväxter å en fototapet med palmer. samt att jag skapat mind pics av hur het han kommer va när han knallar omkring med våran unge i barnvagnen osv osv.
men nu finns ingen sån. ingen jag gillar. ingen jag typ gillar. hela min eftermiddag har gått åt till att randomscrolla mina vänners vänner. för att se om där finns nåt att hämta. nån som kan fösa ihop mej med nån som skulle va peeeerfekt (herregud) för mej. jag skulle ge det en chans. lätt. så länge dom vet vad som är perfekt för mej på rikt å inte i nån slags vi ska omvända hennes tankesätt-perfekt. vilket kan va vanligt förekommande. jag har scrollat. jag har klickat upp profiler i nytt fönster för att ej tappa bort mej. jag har utbrustit yes å laddat om med underarmen varje gång jag hittar nån med öppna fotoalbum. jag har snabbscannat av wallen för någon slags info om eventuell flickvän eller soon to be. jag har antecknat födelseår, namn å ort. jag har blivit kär ca sju gånger under dagen men glömt bort det lika snabbt då jag hittat ett nytt objekt. å jag står fortfarande rätt tomhänt. ingen att typ gilla. ingen att gillagilla.
nu ger jag upp med en suck. för idag. kanske fortsätter jag imorgon. för jag vill som fan hitta nån att gilla. alltså gilla så mycket att nästa år när jag kommer upp till jul väljer jag den alkoholfria glöggen.

Av I'ma whop yo ass - 31 januari 2011 17:48

skrivet: november 16, 2010


sen igår har jag mest bara förflyttat mej mellan dödssängen å minisoffan. erkände mej besegrad av förkylningen helt enkelt. det är snurrigt det där med att vara hemma en hel dag å ba gud nu hinner jag med att kolla alt det där jag vill. å skriva allt det där jag ska skriva. så ligger man lite så i nåt slags febereuforiskt tillstånd å plötsligt är klockan 23.30 å man har inte fått gjort intet nåt. snurr snurr. jag är hursomhelst behagligt sjuk. typ bara nyser. huvudvärk som kontrolleras med piller var fjärde timme. en febertopp då å då. lite tjock i halsen så man låter lite mysig men absolut inte ont. å så länge jag ligger ner går allt superbra. gillar såna förkylningar. hatar dom med ond hals så man måste pratat lite nasalt å mongoloidt å näsan som gör ont osv osv. hade dock varit kul om jag tappat rösten igen. förra gången som ju också var min första var ju jätteskoj dom första timmarna. hade jag fått tappa rösten nu hade jag kunnat roa mej med att ringa mina vänner å sjunga för dom. alltid nåt. nu har jag mest bara långtråkigt med min behagliga förkylning. jag matar fiskarna i mitt virtuella akvarium. jag gör plejlists. lägger lite patiens. svär över segheten i mitt mobila bredband. svär över min hollodator som gör att allt från markörer till markeringar till fönster hoppar omkring på eget bevåg å ett tio minuters-inlägg tar nästan en timme att skriva.

jag textar lite med ryssen. vi är lite förundrade över att vi inte är nervösa för imorgon. vi ska tatuera oss då. samtidigt. ynnaf ska komma med coca-cola å leka vätskekontrollant. ryssen säger fina å peppande saker om andra saker å undrar om hon lät töntig. nä svarade jag. ryssen gillar inte att låta klyschig å töntig. vi säger att om vi hittar nå fickpengar skräpandes ska vi slira ut å ta en öl i helgen. jag tar i trä för att jag mår bra då. för tidigare när hon fråga hur mår du å jag ba mycket bättre så började jag toknysa just efter. glömde alltså ta i trä. ni ba höhö knackade du dej själv i huvudet. nä.
i övrigt inget nytt. jag pingar för dagens i-landsproblem: måsta klä sej å gå ner till kiosken för både snusen å ciggen är slut.
hupp!

Av I'ma whop yo ass - 31 januari 2011 17:47

skrivet: november 15, 2010


- är ni typ ihop? frågar jag
- neje, fnyser hon som gör mej komplett.
- ni dejtar?
- alltså han tror nog att vi dejtar. men det gör vi inte.
- ah.
- jag gillar han liksom.
- det är ju bra.
- men jag får inte "vill slita av han kläderna å brotta ner han på sängen-känslan".
- ajdå.
- mm den är rätt viktigt.
- han är ju snygg som fan.
- jo. gud javente.
- det där med att du har gett han epitetet tråk före namnet...säger maya.
- kanske säger nåt om det hela.
- jo.
- samt epitetet nörd haha.
- men han är snygg.
- ja.
- svinsnygg.
- å snäll?
- å snäll.

mina vänner. en ständig källa till blogginlägg när jag själv bara legat på soffan i vad som känns (och är) en evighet å nästan glömt bort hur det ens känns att typ gilla nån. för det skulle jag fan nöja mej med. att typ gilla nån.

Av I'ma whop yo ass - 31 januari 2011 17:46

skrivet: november 15, 2010


jag å mamma pratar om julen. jag är lite upprörd för snygg-jonne ska till hawaii å sloke ska till thailand. å jag tänker på hur mina reservföräldrar måste bli så ledsna över att deras söner inte är hemma på julafton. mamma säger att äsch å att hon gärna skulle resa bort över julen. herregud jag är den enda som vägrar rucka på traditioner suckar jag. å jag är rädd för att i år kommer bli den första julen som inte kommer va som den ska va. vi kan nog inte längre vara hos faster i den stora gula villan där snön alltid ligger perfekt över gården. där julbordet är fyllt av allt man kan önska sej å där det även finns ett veganskt alternativ om man känner för det. där man vet att först dricker vi glögg ihop i vardagsrummet när alla har anlänt. sen försvinner faster å resterande vuxna in i köket å vi ungar hänger i soffan pratar med farmor å jag å hon som gör mej komplett pratar kodspråk eller med låg volym å fnissar om vad som hänt kvällen innan ute på krogen. å lillebror med storkusin å mellankusin å lillkusin spelar tevespel på övervåningen. åsså sen ropar de vuxna att nu äter vi. å då äter vi tills det sprutar lillfasters köttbullar ut genom öronen å sen dör vi lite. nån lägger sej på kökssoffan. nån går upp å vilar lite på sängen. jag å hon som gör mej komplett ligger skavfötters på stora soffan. å farmor undrar om hon snart får åka hem. när vi alla legat så ett tag å pustande sagt hur mätta vi är så hör man mamma med sin ivriga teaterröst utbrista men ooh vem är det som kommer?? å alla utbrister tomten!! så kommer tomten å delar ut cirka hundra julklappar å vi ungar sitter å tävlar om vem som fått mest. jag brukar oftast vinna. å när tomten sagt hej då så river vi upp alla julklappar å blir glada å sen går alla runt å ser vad den andre fått. vad var det i det där paketet med det kryptiska rimmet? sen när alla inspekterat varandras gåvor å pappret plus snören är uppsamlat i soppåsar dricker vi kaffe å äter tårta. å då har nog farmor redan fått skjuts hem å den minsta somnat. å vi andra kanske sjunger hej tomtegubbar eller bara berömmer den goda tårtan. eller säger tur man tog på sej byxor med resår. sen åker vi utmattade glada å mätta hem.
det är så det ska va. det är så det alltid varit. men tiderna förändras. å vi ungar får barn å vi alla som var en stor familj blir mer av små egna familjer å farmor blir gammelfarmor å faster blir farmor osv osv. givetvis precis som det ska va. men mer å mer inser jag att det är som bara vi snart. mamma pappa lillebror å jag. å min hund nebso. vi är våran lilla familj. å jag känner mej lite sorgsen över att det bara är vi. med betoning på är. för vi är givetvis inte bara. men lite sorgsen över att mamma å pappa inte får en större familj i år heller. att pappa inte har ett barnbarn att skämma bort. att jag i år igen får skriva god jul morfar önskar nebso på en del julklappar.
sorgsen över att vi nog inte längre ryms i min tradition. å att jag vet inte hur det ska gå.

Av I'ma whop yo ass - 31 januari 2011 17:43

skrivet: november 14, 2010


min mamma å pappa är här på besök i helgen. jag har längtat efter dom. vi har inte setts sedan i augusti. å det känns som att nåt har förändrats. mellan mamma å mej. vi kommer liksom överens. eller vi gör väl kanske inte det egentligen men vi lägger band på oss själva, andas genom näsan å anstränger oss. asså don't get me wrong det är inga issues mellan mej å mammsen. inga konstigheter så. det är bara det att jag alltid har varit pappas flicka. plus jag å min mor är tydligen ganska lika varann. hemska tanke. nä asså jag vet inte vad det är men jag blir ofta irriterad på min mamma å jag tror det mest har att göra med att hon aldrig insett att jag åldrades efter sexton års ålder. ja förutom när det gäller arbete å ekonomi. då är jag faktist en vuxen kvinna. typ så här, jag å min mamma skulle aldrig varit kompisar i skolan. jag skulle nog ha stört mej på henne. men hon är min mor å jag älskar henne å hon är faktist världens bästa mamma. bara inte världens bästa kompis. herregud så svårt att förklara utan att låta som en kallhjertad person. menhursomhelst.
nåt är förändrat. mest från mammas sida. vi har nu umgåtts i två dagar utan att jag fräst eller blivit irriterad eller utbrustit menåååh du fattar ju inte. när mamma säger att hon aldrig druckit en latte säger jag inte men herregud klart du har druckit latte alla har druckit latte utan haha haru inte då får du ta min. å mamma säger men gud så gott å jag säger välkommen till våran värld å ditt nya liv åsså skrattar vi. å när jag säger att fan leopardprintet rymdes inte i tatueringen som jag tänkt den så säger hon men gör den dubbelt så stor då över liksom halva ryggen. å jag tittar på henne å funderar på om hon är ironisk men hon säger ba det vore väl läckert? herregud. å jag säger vad jag ska göra för tatuering sen när jag får barn OM jag får barn å hon säger men gud det blir skitsnyggt å menar det. sen säger hon men du får ju skynda dej på med ungen för fertiliteten minskar med åldern å dunkar mej i ryggen med ett höhö. å jag bara stirrar. å garvar. så håller vi på så där. hon snackar med mej mer som att vi är två vuxna å jag fokuserar på att inte himla med ögonen å säga menååh när hon säger töntiga saker. å det funkar svinbra. det är fantastiskt å en helt ny grej i vår relation. jag är förvånat imponerad över oss båda. heja oss!

en annan ny grej i relationen som även inkluderar min pappa är att jag igår för första gången drack alkohol i deras sällskap. japp. en mellanöl. å dom ba men gud dricker du öl å jag ba jajjemän. men du kan inte dricka så många va sa mamma. å jag ba jåhå mitt rekord är tio starköl i rad. då ba titta mamma tyst på mej. men så gjorde jag snabbt en lustig min å pappa började garva å sen mamma också. baby steps.

Av I'ma whop yo ass - 31 januari 2011 17:42

skrivet: november 13, 2010


alltså. grej jag funderade på igår när jag låg å sku sova. eller funderat på i några veckor faktist.
reklamen för ac3 comfort. ni vet. krämen för sprickor i analöppningen, analklåda å hemorojder. på rikt. har ni sett den? jag blir irriterad så det kliar (ej i analöppningen men i kroppen). asså ofta (ofta!) man går ut från apoteket med en tub ac3 comfort å är redigt stolt över det. å ofta man sätter ner tuben i en genomskinlig påse då! å håller upp den för alla att se. i brösthöjd. ba med lidingödialekt heeej hej här kommer jag med mina analsprickor! plus ofta att man när man kommer ut från apoteket med sin genomskinliga påse ler förföriskt (eller pilemariskt jag vente) till den söta killen som stått å casualhängt utanför. å han ler tillbaka. som att att han ba "mmmm..sprickor i analöppningen i like jag har alltid varit lite svag för tjejer med analproblem å se så hon visar upp det vilken tjej. äntligen!". herregud. herregud!

(nej det finns ingen poäng. jag är bara upprörd.)

Av I'ma whop yo ass - 31 januari 2011 13:29

skrivet: november 11, 2010


loftsäng. vem kommer på nåt sånt? egentligen. förmodligen människor som redan gett upp hoppet om att kunna finna någon att idka hor med på helgnätterna. eller vardagsnätterna för all del. nån som liksom ba äh jag kommer aldrig hitta nån lika bra å smälla upp en loftsäng skapa mer yta för skrivbord å dylikt. (skrivbord!?) å ni ba hur tänker du nu? jo.
jag har flyttat in i en ny tillfällig lägga va. den har loftsäng. eller dödssäng som jag kallar det. loftsängar är ett av djävulens bländverk. man ramlar lätt ner från dom. den här loftsängen är förvisso bred. men den har ingen kant. pappa sa sätt en kudde under madrassen så stoppar det eventuell rullning över kant. jag har en kudde under madrassen nu. gott så. men fortfarande är den en dödsfälla. loftsängen har heller ingen stege som sitter fast i den. nej nej. här är vi mer äventyrliga än så. vi kör helt enkelt en gammal målarstege från cirka 1946. eller dödsstegen som jag kallar den. från dödsstegens sista trappsteg är det över en meter upp till själva dödssängen. varje kväll när jag hoppålar mej upp kommer rädslan om att jag ska råka kicka till dödsstegen i det sista ålhoppet å att stegen ska falla till marken. vad gör jag då? jag kommer sitta fast där uppe å svälta ihjäl å kommer bli den mest löjliga nyhetsrubriken evah. "flicka tog sej ej ner från loftsängen- dog av svält." herregud. å att dricka alkohol så länge jag bor här kommer ju inte på fråga. alltså tänk er scenariot. men det var en parentes. åter till första stycket.
alltså. vem som någonsin igen vill ligga smäller upp en loftsäng? vem flyttar in i en lägenhet med loftsäng som fortfarande inte gett upp hoppet om att få till det? jag vill svara ingen. det finns ingen som helst logik för att man skaffar loftsäng om man inte vill återuppleva sin barndom med våningssängar å äventyr. (men tänker man så är man ändå ej redo för att ligga så det räknas inte heller.) visst. man kan ligga stillsamt. man kan ligga lågt. traci sa hon har ett minne av mindre klet efter ligg i loftsäng. jag säger det är för att man måste fjortisligga. ni vet tätt på varann uh uh uh kom du? det är det enda som går med knappt en meter i takhöjd. men säg att man på något outgrundligt vis ändå lyckas få till ett bra ligg med fin pojke där uppe. det är ändå liksom ingen idé. varför? jo för det finns på inga sätt å vis nånstans i universum ett enda sätt att charmigt eller hett eller smidigt ta sej upp å ner för den där stegen. tro mej. jag har övat. föreställ er att med dödsskräck klättra å dingla ner å nå ett trappsteg över en meter ner samtidigt som du ska se smidig å galant ut. å kanske le. alltså upp kan jag ju alltid gå sist. dock med risk för att jag aldrig kommer se på den hemföljande pojken på samma sätt igen. jag får titta åt annat håll. men vi snackar ner nu. där spelar det ingen roll om man går först eller sist ner. det ser lika hemskt ut från båda håll. alltså. åh nu tänkte jag mej just hur det skulle se ut om man var naken på väg ner. dör. om jag vore pojken skulle jag ej höra av mej mer igen. ni ba men han får ta dej som du är yada yada yada. nej. jag har en image att tänka på. så ingen pojke hem förräns till jul vad det verkar. kul.
nej loftsängar. dödssängar. helt klart nåt som bara oliggande konstiga människor skaffar. å det är tydligt att jag måste flytta snarast möjligt. loftsäng asså. vilket jävla påhitt.

(och som om det inte vore nog med dödsängen. läggan har även gasspis. om jag lever om en månad är jag ett vandrande mirakel.)

Av I'ma whop yo ass - 31 januari 2011 13:27

skrivet: november 10, 2010


filip suger. igår ba drog han. utan ett ord. han var ba borta. å först blev jag lite sur för han hade ju kunnat säga nåt innan jag hann kasta ut katastroftänk å drama queen-repliker. men sen var det rätt skönt. eller jävligt skönt faktiskt. slippa pickandet i skallen å det lamslående tjatet.
men så i morse var han tillbaka. väckte mej 06.30 med ett hånflin å ett tadaaa! filip can not be trusted. å nu känner jag att han får inge mer chanser. jag har jobbat med att stöta bort han i 8 timmar nu. jag känner att han börjar backa. å den här gången ska jag inte låta han komma tillbaka utan motstånd. ånej. jag har preppat med treo, alvedon, aspirin, ipren. å kaffe. ni får ha lite tålamod tills han är helt borta. jag blir lite illamående bara av att ha ögonen öppna för tillfället.


men saker migrän kan göra med en:
man kan tappa känseln i ansikte å tänder.
man kan slänga brödet i soporna å försöka smöra brödförpackningen.
man kan hälla mjölk i snabbkaffet stället för kokande vatten.
man kan sätta tvål på tandborsten istället för tandkräm.


jag ska sova lite nu. igen.

Ovido - Quiz & Flashcards