Alla inlägg under juni 2010

Av I'ma whop yo ass - 7 juni 2010 12:27

forts. på förrförra inlägget...


å den där piraten. han med det röda skägget å det ostyriga håret som verkade vara kammat av oceanen. han med lugna ögon som lite genomskådade mej samtidigt som jag försökte genomskåda honom. vi samtalade. i flera timmar. jag ivrigt å han lugnt. jag undrade varför man väljer att klättra upp på jättehöga berg där folk dör titt som tätt å han sa det är ju hans jobb å jag sa nåt finurligt ifrågasättande som jag inte längre kommer ihåg men det var nåt om att aldrig lugna sej å leva på livets brant eller nå. jag tror jag lät kaxig. men han bara svarade eftertänksamt med sin lugna röst å med dialekten härstammandes från kirunas gruvor. å med dom genomskådande ögonen. att det var ju hans jobb å så. å det enda han visste osv osv. å jag insåg att han var på rikt. å jag undrade om pirater som han nånsin får ro. han sa jo jag har ro i mitt inre men min ro är att ständigt veta att jag är på väg. och om några dagar åker han igen. så som sej bör en pirat.


på lördagen vinglade jag mej ut mot förortsidyllen, hem till konstnärinnan å sambon, där realist javisst lagade världens godaste mat som sen åts. det dracks även vin men jag drack coca-cola å kunde inte sluta äta. å vi låg ihopklämda i soffan å filosoferade om allt möjligt. kedjerökte på balkongen. målade naglar. vi planerade aktiviteter å klubbade hästridning i berg. vi pratade om drömmar å funderingar. å sambon spelade musik å byggde myshörna. å det dracks mer vin å jag knäckte en cider. å sen svor jag över hur fnasiga läppar blir av att hångla med skäggiga pirater. å realist javisst undrade om jag ville ha stryk.

Av I'ma whop yo ass - 6 juni 2010 20:19


jaha å på söndagar när man skulle se fotbollsturnering på zinkens ip men inte fick nån med sej så stannar man helt enkelt i sängen. i sängen med kaffe å mjukisbyxor skapar jag som bäst. så jag skapade en liten playlist.


söndag utan att få skeda. lite så. den funkar på tisdagar också.


tillägg: jag har fått indikationer på att playlistan kan ge vissa "jag vill skära upp mina vrister å ligger som en våt pöl på golvet-känslor". om så skulle bli fallet även för dej uppmanar jag dej att byta till en gladare playlist å tänka på älskande regnbågsfärgande enhörningar, bumbibjörnar å julafton.

Av I'ma whop yo ass - 6 juni 2010 13:14


jag hade inte tänkt gå först. för tro det eller ej men jag är ganska blyg i större grupper där jag inte känner en själ. men sillen å petler styrde grillis i rålis för petler som bor i ett medelhavsland men var å hälsade på. å jag ville så gärna gå så jag sa till mej själv att skärp dej nu din lilla mes. så gick jag. med äldstaste under armen. å det var en av de roligaste kvällarna jag haft mej på länge. å min blyghet släpper faktist rätt snabbt det vet jag ju. å det blev massa nyvunna vänner. det blev pinka i buskar med lilla söta flickan. det var göm vinglaset under jackan polisen kommer. det var jag som bjöd in alla till mitt firande om två veckor. å det var herrklubbens skönsång i stämmor med allt från take that till julvisor å vidare till alla fåglar kommit re'n. å på ljunggrens fick jag lära mej ölflaskshälsningen så nu kan jag den svinsnabbt. å jag njöt av varje sekund å var en i gänget där jag till en början kände bara två. å när lamporna tändes å musiken slogs av skulle alla gå hem. jag å petler ville inte gå hem. jag knatade istället ensam ner mot kvarnen. petler tappades bort. sillen hade telefonskallgång. jag knatade vidare. petler återfanns fick jag veta. tur.

men jag kunde inte bry mej mindre för jag satt redan vid ett bord på kvarnen å pratade med en pirat i rött skägg å ostyrigt hår kammat av oceanen.


 

Av I'ma whop yo ass - 4 juni 2010 16:45


det var någon som sa jag älskar dej till mej i natt. på morgonen hade jag glömt bort det. men just alldeles nyss högg det till lite i magen å jag mindes allt. jag kommer ihåg att jag blev alldeles stilla. å så lycklig å fick en känsla i min kropp som jag aldrig känt förut. va? gör du? redan? svarade jag men sa inte jag älskar dej tillbaka. det behövdes inte.

nu undrar jag bara vem som sa det till mej. jag behöver hitta den pojken.


 

Av I'ma whop yo ass - 2 juni 2010 09:52


"utsätt mej inte för prövning utan rädda mej från det onda" malde jag på i huvudet å bestämde att lördagens bowlingfestiviteter där nutid skulle närvara fick skippas för att istället med realist javisst mötas upp garanterat kanske lite senare. jag å realist javisst å konstnärinnan drack istället vin å rökte under fläkten. å pratade bröllop å hur våra bröllopsklänningar ska se ut samtidigt som vi förvissade varann om att vi egentligen inte var så noga med det där å gifta oss. men utifallatt liksom.

med masser vin å öl i kropp å knopp sladdade vi hörnet på debbans högerflank där vakten släppte in oss efter orden "hämta dina väninnor å skynda snabbt det är fullt". jag å realist javisst utsattes för prövning direkt. två sekunder å vi har spottat hennes jävel som kommit hem å jag en nutid. en öl placerades i handen utan mankemang. å ölen den drack vi.

efter dribblingar å duckningar å fintar valde jag till slut att vända ryggen till. för det man inte ser finns inte? funkade ganska bra så länge jag stod still. men man kan inte backa sej fram på ett fullsatt debban å till slut å efter tre öl till fann jag mej själv nypa nutid i midjan å säga yo. å det blev en kram å det blev gick det bra på bowlingen. inte alls. synd ni skulle ha fokat på vinet som vi. jo.

- jag försöker ringa, säger nutid där han står å knappar på mobilen å kisar.

- fail?

- fail.

- jag ska dansa, säger jag å hoppar lite på stället.

- jag ska be dej om ursäkt först.

- för?

- för sist vi sågs å allt var lite obekvämt å jag var stressad.

- ah. chill, säger jag.

- det var som jobbet å så..mycket med jobbet å skallen.

- mmmhm. nå vi klarar det ju mycket bättre nu.

- jo säger han å ler.


å det kramas vi på. å jag går därifrån utan ett rusande hjärta å skakiga ben. ut på dansgolvet å dansar av mej dom sista smulorna från torra frasiga hjärtkanter signerade nutid.

Ovido - Quiz & Flashcards